VÁSÁRLÁS

Az összetevőkre vonatkozó információk az egyes termékek oldalain, a termék kép alatt a Description / Leírás menüpontban, az Ingredients / Összetevők menüpontban találhatók.

Kattintson a PRODUCTS feliratra a fenti menüsorban az összes termék megjelenítéséhez, vagy helyezze rá a kurzort, hogy a legördülő menüben megtekinthesse a különböző kategóriákat és kollekciókat.

Ezen kívül a keresőmező segítségével (jobb felső sarok, nagyító ikon) is megtalálhatja termékeinket.

Tudjuk, hogy néha nehéz kiválasztani, mely szépségápolási termék nyújtaná az Ön számára a legjobb eredményt, ezért szeretnénk segíteni. Az egyes termékek melletti form kitöltésével azonnal kapcsolatba léphet szakembereinkkel, vagy írhat nekünk emailt közvetlenül az info@mbrcosmetics.hu címre.

Kattintson ide a termékkatalógusért.

Minden megrendeléshez kérés esetén három darab mintát küldünk, 2 ml-es tasakokban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden termék érhető el minta kiszerelésben.

RENDELÉS ÉS FIZETÉS

Állítsa össze ajándékát
Az ajánlat csak online, 2020. február 21., péntek 10.00 óráig érvényes. Hogy élhessen az ajánlattal, nem kell mást tennie, mint legalább 75 000 Ft értékben vásárolni az mbrcosmetics.hu oldalon. Az ajándék tartalma egy MBR Cosmetics kozmetikai táska és három utazó méretű termék, a készlet erejéig. Egy utazó méretű termékből csak egyet választhat. Amennyiben az MBR Cosmetics másképp nem rendelkezik, a kedvezményre jogosító kódok más online promóciókkal együtt nem használhatók fel. Valamennyi, minimum vásárlási összeghez kötött promóció esetében a végösszeg, azaz a kedvezmények érvényesítése után fizetendő összeg az irányadó. A promóció megváltoztatásának vagy lemondásának, valamint a promóció nem megfelelő felhasználása esetében a rendelések törlésének jogát fenntartjuk.

Free gift promóció
Exkluzív online ajánlat, melynek érvényesítéséhez a FREEGIFT kód fizetéskor történő használata szükséges. Az ajándékra való jogosultsághoz legalább 55 000 Ft értékben kell vásárolnia. Vásárlónként egy ajándék igényelhető, a készlet erejéig. Azon promócióink esetében, ahol a vásárlásnak el kell érnie egy minimum összeget, a megrendelés teljes összegét, azaz a kedvezmények levonása után fennmaradó összeget vesszük alapul. Kedvezményre jogosító kódok más online promóciókkal együtt nem használhatók, ha csak nincs ellenkezőképp feltüntetve. A promóció megváltoztatásának vagy lemondásának, valamint a promóció nem megfelelő felhasználása esetén a megrendelések elutasításának jogát fenntartjuk.

Ha a kedvezmény nem jelenik meg kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mbrcosmetics.hu email címen.

Általános felhasználási feltételek:

  • Fenntartjuk a jogot arra, hogy a promóciót bármikor módosítsuk vagy töröljük. Továbbá törölhetünk minden olyan rendelést, ami a promóciós feltételeknek nem felel meg.
  • A promóció csak a megjelölt időszakban érvényes, korábbi és későbbi rendelésekre az ajánlat nem vonatkoztatható.
  • Minden ajándék csak vásárlónként egyszer vehető igénybe, hacsak másképp nem rendelkezünk.
  • Fenntartjuk a jogot arra, hogy az ajánlatban szereplő ajándékot helyettesítsük egy másik ugyanolyan, vagy annál nagyobb értékűvel.
  • Vásárlás előtt be kell jelentkeznie a személyes MBR Cosmetics felhasználói fiókjával ahhoz, hogy a promócióban részt tudjon venni.

A termék Bevásárló táskába való helyezéséhez kattintson a “Kosárba Tesz” feliratra a termék vagy kategória oldalon. Bevásárló táskája tartalmának megtekintéséhez kattintson az oldal jobb felső sarkában található táska ikonra. Az ikon mellet megjelenő szám jelzi, hány termék van már a táskában. A Bevásárló táska oldalán látható aktuális vásárlásának minden részlete, valamint a fizetésre való továbblépés vagy a vásárlás folytatásának lehetőségei.

A faucibus leo auctor scelerisque sit torquent non ligula maecenas a suspendisse fermentum habitant aliquet consectetur mi ad nisl himenaeos elementum lobortis ornare ac adipiscing leo condimentum consectetur nibh laoreet.

Dictum a elit ridiculus odio montes.

Enim adipiscing commodo vestibulum condimentum parturient vulputate gravida phasellus scelerisque tellus lobortis scelerisque hac metus tincidunt mi.

Vestibulum vestibulum parturient inceptos scelerisque neque a facilisis posuere sem ullamcorper scelerisque ac.

Dignissim id a at adipiscing aptent nunc a dui dis quis est arcu parturient conubia lacinia adipiscing pulvinar nullam mi etiam leo molestie at elementum.

Quis nam per sem facilisis a a parturient consectetur mauris scelerisque parturient adipiscing pretium ac eget consectetur.

Condimentum nascetur sagittis eu himenaeos pharetra natoque bibendum pharetra nec vel a turpis dis phasellus ultrices sapien.