Hírek & Beauty Blog

Arcolaj a válasz a hűvös, őszi szél elleni védekezésre

Arcolaj a válasz a hűvös, őszi szél elleni védekezésre – a szép bőr titka egy luxus-fiolába zárva!

Be kell vallanom, imádom az arcolajokat, így nem is tudok elfogultság nélkül beszélni róluk!

Pedig tág pórusú, enyhén zsíros felszínű a bőröm, de a hiedelmekkel ellentétben a természetes növényi olajok nem „zsírozzák” a felszínt, vannak kifejezetten gyulladásokra, pattanásokra ajánlott olajok, sőt úgynevezett száraz olajok is, amik egy pillanat alatt szívódnak fel, csupán egészséges ragyogást, feltöltést és védelmet biztosítva.

Benne vagyunk az őszben és észre se vesszük már itt is a tél, eljött tehát az ideje, hogy bőrünket is melegebb rétegbe burkoljuk!

És itt kerülnek fókuszba az arcolajok

– mert igazi nagyágyúk a bőr hidro-lipid rétegének védelmében!

MBR®

BioChange NIGHT OIL

MBR Night Oil

Night Oil

70 612 Ft
Egy különleges szépségtitok van kibontakozóban Ez egy kiváló minőségű éjszakai tápláló olaj, amelynek fő hatóanyaga a CHLORELLA EXTRACT. Ez az összetevő intenzívebb hidratálást biztosít, a bőrnek pedig kellemes, sima érzetet kölcsönöz. A bőr simává, fiatallá és ragyogóvá válik. • felveszi a harcot a korai sejtöregedés ellen • javítja a bőr textúráját • csökkenti a finom ráncok megjelenését • támogatja a bőr természetes regenerálódását • megakadályozza a bőr kiszáradását • biztosítja, hogy a bőr felső rétege elegendő tápanyaggal legyen ellátva • nyugtatja a bőrt és meggátolja az irritációt
Kosárba teszem

A bőr károsodásának megelőzésében legelső helyen a bőr barrier funkciójának megerősítése, azaz a hidro-lipid réteg egyensúlyának fenntartása és a hámréteg szakszerű ápolása, védekező képességének megerősítése áll.

A bőr hidro-lipid rétege a faggyúmirigyek által termelt sebum (faggyú) illetve a verejtékcsatornákon a bőrfelszínre kerülő verejték keveréke, melyeket a bőr emulgálószere, a ceramid köt össze. A faggyú legfontosabb összetevői a különböző telítetlen zsírsavak, a viasz és viasz-észterek, szkvalán, koleszterol és koleszterol-észterek. A nedvességet a hialuronsav, aminosavak és a verejtékben lévő urea adja

  • Az ép, egészséges bőr lágy, telt és rugalmas, bársonyosan sima tapintású. Hidratáltságának mértéke meghatározza a bőr egészségét és megjelenésének minőségét. A bőr 70%-a víz, ennek 75%-a az irhában található.
  • A bőr hidratációjáért felelős másik tényező az a felszíni védőréteg, amely megakadályozza, hogy a sejtekben tárolt víz a bőrből elpárologhasson.
  • A láthatatlan vízvesztés, azaz a bőr párolgáson keresztüli, kismértékű folyadékvesztése a normális funkció része. Ha azonban a szaruréteg nem nyújt megfelelő védelmet a bőr számára, ez a folyadékveszteség magas is lehet, ami a bőr kiszáradásához, gyulladások megjelenéséhez és korai ráncosodáshoz vezet!

FaceFit MBR® Bőrfiatalító Facelifting kezelés Guasha technikával
FaceFit MBR® - a BeautyPest Inc. Szalonban

Amikor először kezembe vettem az MBR® Night olaját bevallom az elegáns külseje és praktikus kiszerelése nyűgözött le. Egészen addig, míg nem néztem meg az összetevők listáját. Mert az valami hihetetlen vegyészi bravúrral megalkotott növényi olaj kánaán, egy valóságos szinergia-szérum, luxus-fiolába zárva!

Ha érdekelnek a részletek az MBR® Night olajban rejlő kincsekről, figyeld az oldalunkat és olvasd el következő bejegyzésünkben!

Related Posts