Hírek & Beauty Blog

Hello, nyár! Fókuszban a dekoltázs

MBR - Fókuszban a dekoltázs

Visszavonhatatlanul itt a június! Eljött tehát a ragyogó napfény, és vállakat, dekoltázst szabadon hagyó, lenge nyári ruhák időszaka.Bár a test ápolása egész évben fontos, most mindenképpen kiemelt szerephez jut a csábos dekoltázs.

Mesterkozmetikusok szerint az arc napi ápolása a mellekig tart, hiszen a nyakon és dekoltázson bizony nagyon hamar meglátszik a korunk, illetve az is, ha elhanyagoljuk ezt a területet.

Ahhoz, hogy a nyári dekoltázsod ragyogó és egészséges legyen, néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venned.

MBR PRODUCTS

A nyak és a dekoltázs bőrének ápolására

MBR - Fókuszban a dekoltázs

A következőkben bemutatunk néhány MBR® tippet és praktikát:

Peeling:
Fontos, hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket és elősegítsd az új bőrsejtek megújulását. Az exfoliálás segít fenntartani a bőr egészséges ragyogását és simaságát.
A dekoltázs területén nagyon érzékeny a bőr, így ehhez nem mechanikai peelinget javaslunk, hanem az enzimatikus Beta-Enzyme-et vagy méginkább az Overnight Refiner-t, amit elég csak este felsimítani az ápoló krém előtt és egész éjjel finoman dolgozik azon, hogy sima, selymes bőrrel ébredj.

Bőrfeszesítő termékek:
Ha szeretnéd feszesíteni és tonizálni a dekoltázsod bőrét, válassz olyan bőrfeszesítő termékeket, amelyek tartalmaznak kollagént, hialuronsavat vagy peptideket. Ezek az összetevők segíthetnek megerősíteni a bőr szerkezetét és csökkenteni a ráncok megjelenését.
Az MBR® kifejezetten erre alkotta meg a Cell–Power Bust up Concentrate-et, a láthatatlan melltartót. Különleges összetevője a MultiEx Phytrogen 8 bio gyógynövény speciális kivonata, mely aktív botox hatással ér fel, erős feszesítő, ránctalanító, szövetemelő szérum.

Rendszeres hidratálás:

A dekoltázs bőre különösen hajlamos lehet a kiszáradásra, főleg a forró nyári hónapokban. Ezért rendszeresen hidratáljuk ezt a területet.
Az MBR® Cell–Power Neck & Decolleté Cream a nyak és dekoltázs specialistája!

A hidratáló faktorok, hiarulonsav, Pentavitin® mellett fő hatóanyaga a bio szójababból származó Phytosan™ K ellensúlyozza a bőr biológiai és UV-sugárzás által kiváltott korai öregedését. Megvédi a bőrt az UV-sugárzás okozta energiaveszteségtől és serkenti a bőr regeneráló funkcióit. Fokozza a kollagéntermelést, javítja a bőr feszességét, csökkenti az érdességet és a ráncok mélységét.

Napozás védelemmel

Az intenzív napsugárzás miatt a dekoltázs területe különösen érzékeny és könnyen károsodhat. Használjunk mindig megfelelő fényvédő krémet a dekoltázsra is, amely magas faktorszámú védelmet nyújt a káros UV-sugárzás ellen. Ne feledkezzünk meg a napozás közbeni árnyékolásról és a kalap vagy sapka viseléséről is, hogy megóvjuk a dekoltázsunkat a nap káros hatásaitól.

Az MBR® speciális fényvédő rendszerrel rendelkezik, mely a biotechnológia legújabb eredményein alapul. A leginnovatívabb UV védelemmel és sejtvédelemmel rendelkezik. MBR® High Protection Cream SPF 50
Ha helyesen ápolod a dekoltázsod bőrét nem okozhat gondot majd a mélyen kivágott, lenge nyári ruha, annyi csak a dolgod, hogy élvezd a nyarat és zsebeld be az elismerő pillantásokat!