Hírek & Beauty Blog

MBR® The Liquid Surgery – bőrfiatalítás műtét nélkül

MBR - Liquid Surgery Serum

A szike nélküli bőrmegújítás már Magyarországon is elérhető. 2019 -ben Beauty Awards díjas, 2020-ban a Vogue legjobb termékdíjas terméke. Egy luxus orvos-kozmetikum, amely lehetővé teszi a bőr hatékony fiatalítását plasztikai műtét nélkül is!

Mélyen hidratálja, regenerálja a bőr sejtfunkcióit, és stimulálja az extracelluláris mátrix molekulák termelését, amelyek kulcsfontosságúak a meghatározott bőrkontúr szempontjából. A kollagén és elasztin rostok megerősödnek, megakadályozva a bőr megereszkedését és a ráncok kialakulását.

Mi a hatásmechanizmusa?

„Az MBR® Liquid Surgery olyan egyedülálló szérum, amilyen hatóanyagokkal egyetlen más bőrápolási vonal sem rendelkezik.” – Joanna Czech, a Hollywoodi sztárok kozmetikusa

Ez a különleges, azonnali hatást eredményező szérum a szinergikus hatóanyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza, nevezetesen a perfluor-szénhidrogént, egy szintetikus oxigénhordozót, amelyet a kórházakban hemoglobin-pótlásként használnak. Az arcra kenve ez a „folyékony oxigén”, ahogyan gyakran nevezik, lehetővé teszi a sejtek gyors megújulását.

További figyelemreméltó összetevői a neuromuszkuláris blokkoló vegyületek, amelyek a ráncok Botox-szerű csökkentésére szolgálnak, valamint a kígyóméregből és a tényleges aranyrészecskékből kivont szintetikus peptidek.

A szintetikus peptid a Synake, a Temple Viper kígyó mérgéből származik. A bőrbe jutva valóban segít a ráncok megállításában és más esztétikai eljárások helyettesítésében.

MBR PRODUCTS

MBR® Liquid Surgery Serum

MBR Liquid Surgery Serum

Liquid Surgery Serum®

713 740 Ft

Azonnali és hosszútávú lifting hatás

Tökéletesen kiegyensúlyozott epidermális bőrápoló szérum az összetevők intenzív kombinációjával, amely az optimális ápolás mellett további energiát ad a bőrnek.

• Mélyreható beszívódást eredményez • Simítja a bőrt és tartósan helyreállítja a befogadóképességét • Feltölti a nedvességgel a szöveteket és növeli a bőr vízmegkötő képességét • Fokozza a kollagén szintézisét, mellyel a bőr visszanyeri tónusát és szilárdságát • Láthatóan ellazítja az arcvonásokat • Serkenti az oxigén átalakulását a sejtekben, blokkolja a szabad gyököket • Frissé, ragyogóbbá és fiatalosabbá varázsolja a bőrt

Kosárba teszem

Egy forradalmi szérum, amely teljesen átalakítja a bőrt.

Ez a korszerű arckezelés jelentős, hosszan tartó és jól látható eredményeket biztosít. A Liquid Surgery Serum visszafordítja az öregedés jeleit, és az esztétikai eljárások versenyképes alternatíváját jelenti.

Egy orvosi szintetikus oxigénhordozón alapuló exkluzív szinergikus összetevőrendszert hemoglobinként használnak a felesleges szén-dioxid helyettesítésére esszenciális, tiszta oxigénnel. Ez a figyelemreméltó folyamat lehetővé teszi a sejtanyagcsere teljes megfiatalítását.

A neuromuszkuláris blokkoló vegyületek csökkentik a mikro-összehúzódásokat, ami a ráncok drámai csökkenését eredményezi. A megerősített kollagénrostok pedig megakadályozzák a bőr megereszkedését és további ráncok kialakulását. Az aranykolloid lehetővé teszi az értékes összetevők optimális bejutását a bőrbe.

Kiemelt értékei:

✔︎ Növeli a sejtek oxigénszintjét, miközben hemoglobin-pótlón keresztül eltávolítja a szén-dioxidot,
✔︎ Megfiatalítja a sejtanyagcserét és jelentősen finomítja a bőr felszíni szerkezetét,
✔︎ Eltávolítja a mély ráncokat a mikroösszehúzódások csökkentésével,
✔︎ Belülről kifelé varázsolja teltebbé a bőrt, helyreállítva annak térfogatát és rugalmasságát,
✔︎ Serkenti a kollagén termelést és hosszan tartóan erősíti a fibroblaszt struktúrákat,
✔︎ Elősegíti a bőr hialuron termelését és növeli a nedvességmegtartó képességét,
✔︎ A bőr kivételesen sima, hibátlan és fiatalos lesz.

A PLASZTIKAI MŰTÉTEK ALTERNATÍVÁJA

Az MBR Liquid Surgery Serum tökéletesen alkalmas

– az öregedés megelőzése,
– a fakó és fáradt bőr felfrissítésére,
– a kitágult pórusok összehúzására,
– hiperpigmentáció ellen,
– bőremelésre és feszesítésre,
– hegesedés csökkentésére,
– a ráncok és finom vonalak csökkentésére.