ELÉRHETŐSÉGEINK

MBR® Medical Beauty Research Hungary

Központi iroda:

Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 15/A fsz 1.
Email: melinda.bozsony@mbrcosmetics.hu | info@mbrcosmetics.hu
Ügyfélszolgálati telefonszám: + 36 70 908 08 00

 

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA

Akár termékkel, akár kezelésekkel kapcsolatosan adódik kérdése, forduljon hozzánk bizalommal.

ÜZENET KÜLDÉSE

  Név (kötelező)

  Email (kötelező)

  Üzenet

  KAPCSOLAT


  Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /home/zaangmedia/domains/mbrcosmetics.hu/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

  Warning: file_get_contents(): Failed to enable crypto in /home/zaangmedia/domains/mbrcosmetics.hu/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

  Warning: file_get_contents(https://mbrcosmetics.hu/wp-content/uploads/2021/04/paper-plane.svg): failed to open stream: operation failed in /home/zaangmedia/domains/mbrcosmetics.hu/public_html/wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 728

  Cím:
  1136 Budapest, Tátra u. 15/A fsz 1.

  Telefon
  Ügyfélszolgálat: + 36 70 908 08 00
  Brand manager: + 36 70 672 1187

  Email:
  melinda.bozsony@mbrcosmetics.hu
  info@mbrcosmetics.hu

  Kérdése van? Írja meg nekünk! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!

  HASZNOS INFORMÁCIÓK

  GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

  Igyekszünk valamennyi termékünkből folyamatosan fenntartani a szükséges készletet, azonban csúcsidőszakokban előfordulhat, hogy 1-1 termék népszerűbb lesz, és kifogy. Ha nem rendelkezünk aktuálisan rendelkezésre álló készlettel, a termék vásárlása átmenetileg nem lesz elérhető.

  Ha nehéz több termékből kiválasztani, mely szépségápolási termék nyújtaná az Ön számára a legjobb eredményt, vagy egyszerűen nem tudja, mi lenne az ideális választás, kérje szépségtanácsadóink segítségét. Kérdését kérjük, írja meg nekünk az adott terméknél található formon keresztül, vagy emailben közvetlenül az info@mbrcosmetics.hu email címre.

  Termék visszaküldési feltételek

  A www.mbrcosmetics.hu weboldalon vásárolt termékeket a vásárló visszaküldheti és a termék árát visszatérítjük (amennyiben a termék bontatlan) vagy levásárolhatja az értékét weboldalunkon az online vásárláshoz felhasználható módok egyikén (ha a termék használt). Probléma esetén a terméket a kézhezvételtől számított 7 napon belül kell visszaküldeni. A visszaküldésre vonatkozó részletes feltételek az Általános Szerződési Feltételekben, a 25. ponttól kezdődő ‘Lemondás és visszaküldés’ fejezetben olvashatók.Az termékek eredeti szállítási költsége (amennyiben volt ilyen költség) és a visszaküldés költsége nem téríthető vissza, kivéve ha a termék visszaküldésére az MBR Cosmetics hibájából volt szükség.Ki nem szállított, hiányos csomagok esetén a rendelés ledásától számított 20 napon belül fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

  Termékek visszaküldése

   

  Kérjük, jelezze nekünk az info@mbrcosmetics.hu email címen, amennyiben egy terméket vissza kíván küldeni és megküldjük a lakóhelyéhez tartozó postázási címet. A visszaküldeni kívánt terméket csomagolja be az eredeti csomagolásába (ha lehetséges) az eredeti szállítási dokumentumokkal vagy a rendelés számát tartalmazó papírral együtt majd adja fel a megadott postázási címre. A csomag beérkezését követően emailben értesítjük, hogy a megrendelt termék árát visszatérítjük-e vagy levásárolhatja az értkét weboldalunkon az online vásárláshoz felhasználható módok egyikén.

  A promóciós termékek visszaküldése esetén a visszaküldött termékhez adott ajándék terméket is vissza kell küldeni. Az MBR Cosmetics egyedileg bírál el minden visszaküldött termékre vonatkozó esetet.

  Kedvezmények

  Ha a kedvezmény a nem jelenik meg a vásárlás lezárásakor, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mbrcosmetics.hu email címen.

  Promóciók

  A promóció törlésére, vagy módosítására való jogot fenntartjuk. A promóciós feltételeknek nem megfelelő rendeléseket töröljük.

  A promóció csak a megjelölt időszakban érvényes, korábbi és későbbi rendelésekre az ajánlat nem vonatkoztatható.

  Minden ajándék csak vásárlónként egyszer vehető igénybe, kivéve ha másképp rendelkezünk.

  Fenntartjuk a jogot arra, hogy az ajánlatban szereplő ajándékot helyettesítsük egy másik ugyanolyan, vagy annál nagyobb értékűvel.

  A Magyarország területére történő házhozszállítás díjtalan.

  A házhozszállítást 2-3 munkanapon belül biztosítjuk, amennyiben a termék rendelkezésre áll.

  Vásárlást visszaigazoló email
  A megrendelés leadását követően visszaigazoló emailt kap a vásárlásról szóló számlával együtt. Amennyiben nem kapná meg ezeket az emaileket, kérjük, jelezze nekünk az info@mbrcosmetics.hu email címen.
  MBR Cosmetics logo

  PARTNER

  Beauty Ambassade - West Palm Beach
  FLORIDA

  LÁTOGASSA MEG PARTNERÜNKET AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN

  West Palm Beach, FL

  Ha az Államokba utazik, keresse fel kiemelt partnerünket a csodaszép Beauty Ambassade szalont, ahol megtalálja termékeinket és igénybe veheti az MBR® Medical Beauty Research szépségápolási luxus kezeléseket is.

  NYITVA TARTÁS
  Beauty Ambassade
  West Palm Beach
  Hétfő- péntek 10:00 – 18:00
  Szombat 10:00 – 15:00

  ELÉRHETŐSÉG
  Okeechobee Blvd 550, West Palm Beach, Florida, USA

  TELEFON
  (561) 377-1049