leaf
Mindenki bőre épp olyan egyedi, mint ő maga

Az MBR® azok márkája, akik szeretik a különlegeset és úgy vélik, meg is érdemlik azt. Az MBR® olyan páratlan kozmetikai termékeket készít, amelyek ezeket az exkluzív igényeket hivatottak kielégíteni.

Ezen különleges és egyedi bőrápolási igényeknek megfelelően minden bőrtípusra külön ápolási metódust dolgoztunk ki, bőrtípusonként más, magas minőségű alapanyagokból álló rendszerekkel.

A CÉG BEMUTATÁSA

MBR – a Németországban született bőrápolás

Az MBR 2000 óta működik a gyógyfürdőjéről híres Bad Schlema városában. A hagyományokban gazdag történelemmel rendelkező szászországi város kiváló képviselője annak, hogy miként lehet harmonikusan összekötni a múltat a jövővel.
Az MBR kozmetikumok ügyesen kombinálják az innovációt, a tradíciót, a bőrgyógyászatilag igazolt bőrtoleranciát, funkcionalitást, megbízhatóságot és hosszútávú hatékonyságot.

Az MBR mint német prémium márka és korának leghatékonyabb dermokozmetikai termékeinek úttörője a környezetvédelem elkötelezett híve. Működése során az ökológiai fenntarthatóság érdekében jár el, és az MBR „Új generáció” termékcsalád gyártásával számos munkahelyet biztosít.

Az MBR nem csak globális luxustermékek szintjén határozható meg, hanem termékei dermokozmetikai minőségével, egyediségével egy teljesen különálló kategóriát jelent, amely méginkább emeli a márka prémium megítélését.

AZ MBR MÁRKA FILOZÓFIÁJA

MBR® – tudományos szépségkutatás®

Bőrfeszesség, rugalmasság, finom kontúrok, egyenletesen sima bőr és fiatalos, energikus ragyogás – ezen jellemzők hosszútávú fenntartása a kifinomult bőrápolás célja. Mint minden kozmetikai márkának, az MBR-nak is megvan a maga filozófiája.

Az orvostudománnyal összefüggő bőrápolás ott kezdődik, ahol a normál bőrápolás véget ér.

Az intenzív kozmetikai kutatások eredményeként, a bőröregedés és az öregedésgátlás vizsgálatára összepontosítva jött létre az MBR márka. Mint a német TÜV minőségi tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás, az MBR filozófiájának fontos része, hogy a legmagasabb minőségű összetevőket a legmagasabb koncentrációban használja fel, a szigorú minőségi iránymutatások betartása mellett.

Az MBR termékeket az alábbi szakterületek elismert szakértőivel együttműködve fejlesztették ki:
– plasztikai sebészet és bőrgyógyászat,
– biokémia,
– toxikológia és mikrobiológia,
– formulációs technológia

Az MBR tevékenysége során a költségekkel szemben mindig a kutatásra és fejlesztésre fordított nagyobb figyelmet, így a leghatékonyabb dermokozmetikai termékek új generációját sikerült kidolgoznia.

Az MBR fejlesztői csoport résztvevői anyagi korlátozás nélkül, teljesen szabadon választhatják meg, melyik hatóanyag-kombinációt és melyik recept-változatot választják, a cél, hogy a leghatékonyabb és legtökéletesebb bőrápolási termékeket alkossák meg.
Ennek eredményeként született meg az MBR „Új generáció”, hiszen a cél mindig a lehető legmagasabb minőség.

Az MBR termékei fejlesztése során csakis átfogó hatékonysági vizsgálatokkal és mnőségi dokumentációval rendelkező alapanyagokat használ.

Gyártás során mindig három-öt fő alkotóelem kombinációját alkalmazza, amelyek szinergikus hatással vannak a bőrre, hatékonyságukban hasonlóan a széles spektrumú antibiotikumokhoz.

Immár két éve, hogy az MBR tíz fős fejlesztő és gyártó szupercsapata biztosítja a termékek magas minőségét és páratlanságát.

Ezeket a rendkívül hatékony kezelési módszereket olyan speciális dermatológus képzéseken oktatják, amelyek rendkívüli figyelmet biztosítanak az egyedi ügyféligényekre. Ezen felül felsőkategóriás termékeikkel támogatják az esztétikai orvoslás és a plasztikai sebészet módszereit is a műtét vagy kezelés előtt és után.

Az MBR teljesen új szabványokat állít fel ezen a területen.