AZ MBR BŐRÁPOLÁSI FILOZÓFIÁJA

A termékekben lévő összes aktív mechanizmus hatásának maximalizálása érdekében az MBR a felhasználók számára egységes bőrápolási elvet kínál:

OPEN – TREAT – CLOSE

A hatékony bőrápolási elv kulcsa a hosszútávú hatás eléréséhez.

OPENAz ún. megnyitás elve (tisztítás)

Az MBR termékekkel kapcsolatos szempontok alapja annak tisztázása, hogy  mennyire megbízhatók a kívánt dermokozmetikai eredmények. Az aktív molekulák penetrációjának mértéke itt gyakran meghatározó szerepet játszik. Különösen a peptidek, vitaminok vagy a makromolekulák frakciói teljes potenciáljukat csak optimális körülmények között képesek kifejteni – nevezetesen a bőr felső rétegébe történő behatolás után.

Ennek biztosítása érdekében az MBR „megnyitási folyamata” elengedhetetlen: ez készíti elő a bőr felső rétegét az ezt követően felvitt aktív ápolási termékekre.

TREATAz ún. kezelés elve (kezelés)

Az MBR „kezelés” elvének exkluzív aspektusa valójában az, hogy a globális erőforrásokat folyamatosan felhasználhatjuk termékeink folyamatos fejlesztésére. Az ideális termékkoncentrátum érdekében egy vagy több összetevő is lecserélhető egy újabb generációsra, ha ez javítja a termék hatékonyságát. Más szavakkal, az MBR-felhasználók a termékek használata során részt vesznek a kozmetológia szenzációsan felgyorsult fejlődésében, gyakorlatilag anélkül, hogy ezt észrevennék.

Az MBR ügyfelek így mindig biztosak lehetnek abban, hogy részesülnek a jelenlegi kutatási helyzet előnyeiből, nem kell sok éven át várniuk a meglévő irányvonalak további kutatására és fejlesztésére.

Ezt szem előtt tartva az MBR dermokozmetikai szakértői az ún. ‚Constant Progress Development’ (CPD) programot követve az összetevőkre vonatkozó információkat nem nyomtatják a csomagolásra, hanem eltávolítható matricával jelzik a termékeken, hogy a fejlesztések legfrissebb eredményei gyorsan forgalomba hozhatók lehessenek.

Míg a legtöbb gyártónak választania kell az egyik, vagy a másik öregedésgátló stratégia között, az MBR termékcsalád egész sor koncentrált intézkedést biztosít a bőr számára a termékek ezen „ápolási szakaszában”:
– a DNS védelmét,
– javítani a sejtek élettartamát és a sejtek magas színvonalú regenerációját,
– a dermo-epidermális sejtek stabilizálása,
– a ráncok fizikai simítása,

más szóval, az összes jelenleg elérhető exkluzív módszert biztosítja.

CLOSEaz ún. lezárás elve (védelem)

Ez az elv mindig a kezelési szakasz egyik elemét használja. A speciális alkotóelemek, mint például a citokinek, matrikinek, vagy a  fitohormonok stimulálják az epidermiszt, hogy minőségileg kiegyensúlyozottan és optimálisan működjön, így tökéletesítse az MBR készítmények hatékonyságát.

Az emulziók tényleges ápolási alapjának megválasztása azonban nem véletlen, hanem a finom lipideket, a nagy hatékonyságú hidratálószereket és fenntartható védőanyagok kombinációit felhasználva kifejezetten az adott bőrtípushoz igazítja.

Ez a titka az MBR termékekkel elért, a bőr szerkezetében páratlan és látható javulásnak.