AZ MBR MÁRKA FILOZÓFIÁJA

MBR® – tudományos szépségkutatás®

Bőrfeszesség, rugalmasság, finom kontúrok, egyenletesen sima bőr és fiatalos, energikus ragyogás – ezen jellemzők hosszútávú fenntartása a kifinomult bőrápolás célja. Mint minden kozmetikai márkának, az MBR-nak is megvan a maga filozófiája.

Az orvostudománnyal összefüggő bőrápolás ott kezdődik, ahol a normál bőrápolás véget ér.

Az intenzív kozmetikai kutatások eredményeként, a bőröregedés és az öregedésgátlás vizsgálatára összepontosítva jött létre az MBR márka. Mint a német TÜV minőségi tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozás, az MBR filozófiájának fontos része, hogy a legmagasabb minőségű összetevőket a legmagasabb koncentrációban használja fel, a szigorú minőségi iránymutatások betartása mellett.

Az MBR termékeket az alábbi szakterületek elismert szakértőivel együttműködve fejlesztették ki:
– plasztikai sebészet és bőrgyógyászat,
– biokémia,
– toxikológia és mikrobiológia,
– formulációs technológia

Az MBR tevékenysége során a költségekkel szemben mindig a kutatásra és fejlesztésre fordított nagyobb figyelmet, így a leghatékonyabb dermokozmetikai termékek új generációját sikerült kidolgoznia.

Az MBR fejlesztői csoport résztvevői anyagi korlátozás nélkül, teljesen szabadon választhatják meg, melyik hatóanyag-kombinációt és melyik recept-változatot választják, a cél, hogy a leghatékonyabb és legtökéletesebb bőrápolási termékeket alkossák meg.

Ennek eredményeként született meg az MBR „Új generáció”, hiszen a cél mindig a lehető legmagasabb minőség.

Az MBR termékei fejlesztése során csakis átfogó hatékonysági vizsgálatokkal és mnőségi dokumentációval rendelkező alapanyagokat használ.

Gyártás során mindig három-öt fő alkotóelem kombinációját alkalmazza, amelyek szinergikus hatással vannak a bőrre, hatékonyságukban hasonlóan a széles spektrumú antibiotikumokhoz.

Immár két éve, hogy az MBR tíz fős fejlesztő és gyártó szupercsapata biztosítja a termékek magas minőségét és páratlanságát. Ezeket a rendkívül hatékony kezelési módszereket olyan speciális dermatológus képzéseken oktatják, amelyek rendkívüli figyelmet biztosítanak az egyedi ügyféligényekre. Ezen felül felsőkategóriás termékeikkel támogatják az esztétikai orvoslás és a plasztikai sebészet módszereit is a műtét vagy kezelés előtt és után.

Az MBR teljesen új szabványokat állít fel ezen a területen.