MBR Referenciaszalon

Beautypest Inc.

Professzionális Kozmetikai és Szépségápolási Szolgáltatások

Arckezelések
Különleges luxus kozmetikai márkákkal dolgozunk, amelyek az egyéni bőrállag alapján kínálnak egyénre szabott kezelési metodikákat és termékeket. Az egyes termékek orvosi és biológiai tudományos kutatások alapján kerültek megkomponálásra.
Testkezelések
Személyre szabott, egyéni kezeléseket, illetve termékeket kínálnak.
Szemöldök styling
8 évvel ezelőtt vezettük be a cérnás szemöldökformázás technikáját, ami egy hagyományos keleti szőrtelenítési technika. Szerettünk volna valami újat mutatni, s egyedivé válni a piacon. Ez a formázás nem csupán a szemöldöknél alkalmazható, hanem az arc egyéb területein is, mint az ajkak fölött, az állon, a homlokon, de még a barkón is. A szemöldökformázás részeként a szálakat be is festjük, ezzel akár két hétig tartó természetesen dús hatást biztosítva.
Pillák
A YUMI™ LASHES egy új technológia, mely műszempillák használata nélkül hosszabbítja meg a valódi pillákat. Lehetőség szerint kiegészítheti a műszempillák használatát is, ha a túl egyenes vagy hajlított pillák ezt igénylik.
Manikűr, pedikűr
Ahogy a hajunknak és a bőrünknek, ugyanúgy a körmünknek is szüksége van a megfelelő ápolásra, hisz hozzátartozik a dekoratív megjelenéshez – arról nem beszélve, hogy az ápoltság az egészségünk megőrzésében is segít. Az öregedés a kezeket sem kíméli, így a legjobb, ha a napi rutin részévé válik a hidratálásuk, külön figyelmet szentelve a körmöknek.
Fodrászat
Hozzáértő kezek között a hajad egészséges és ragyogó marad kezeléseinknek köszönhetően. Szolgáltatásaink közt a hajkezelések mellett elérhető hajfestés, hajvágás, szárítás és fonás.
Epilálás
A szőrtelenítés egy állandóan visszatérő, folyamatosan ismétlődő folyamat az életünkben, ezért szeretünk minél ritkábban foglalkozni vele, azaz próbálunk olyan megoldásokat találni, melyeket hosszabb időközönként elég megismételni
Smink
Sokan vannak, akik nem sminkelik magukat a hétköznapokon, vagy ritkán járnak olyan rendezvényre, ahova alkalmi sminket kellene feltenni, így nincs rutinjuk a kozmetikai, szépségápolási szerek, eszközök használatában. Elsősorban nekik találtuk ki a személyre szabott sminkoktatást, de mindenkit szeretettel várunk, aki profiktól szeretné ellesni a trükköket!