ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK

Általános rendelkezések

A jelen szabályzat azon feltételeket (“a továbbiakban: feltételek”) tartalmazza, amelyeknek megfelelően ezen weboldal üzemeltetője, a LIANA 2002 Kft. cég vállalja a termékek jelen weboldalon (“a továbbiakban: weboldal”) keresztül történő értékesítését. A LIANA 2002 Kft. cég Magyarországon került bejegyzésre (cégjegyzékszám: 01-09-702688), székhelye 1136 Budapest, Tátra u. 15/a Fsz. 1. ajtó  a LIANA 2002 Kft. adószáma: 12771897-2-41

Javasoljuk, hogy mielőtt megrendelést adna le a weboldalon, alaposan olvassa át a jelen feltételeket (Adatvédelmi szabályzat és a Weboldal böngészési feltételeivel együtt).

A weboldal megtekintésével és használatával Ön elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadja a jelen feltételeket, az Adatvédelmi szabályzatot és a Weboldal böngészési feltételeit.

A jelen feltételeket időről időre frissítjük, ezért kérjük, időnként ellenőrizze őket újra, és ha nem ért egyet a módosításokkal, kérjük, ne használja a weboldalt. A feltételekben eszközölt módosítások onnantól kezdve hatályosak, amikor közzétesszük őket a weboldalon.

Minden tőlünk telhetőt elkövetünk annak érdekében, hogy a weboldal használata az Ön számára élvezetes és gondmentes legyen, és hogy biztosítsuk jogai érvényesülését és adatai védelmét. Amennyiben úgy érzi, hogy ez mégsem biztosított, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és tudassa, hogyan javíthatnánk a szolgáltatást.

A weboldalon elérhető termékeket kizárólag személyes felhasználásra kínáljuk. A tőlünk vásárolt vagy más módon tőlünk kapott termékek és minták értékesítése tilos. Fenntartjuk a jogot, hogy további értesítés nélkül töröljük a megrendelést, amennyiben úgy gondoljuk, hogy a vásárló megszegi a jelen 5. bekezdés rendelkezéseit.

Bár mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékről a lehető legpontosabb leírást adjuk, és a lehető legpontosabban jelenítsük meg őket, kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékek színe és megjelenése az Ön számítógépén a ténylegestől eltérőnek tűnhet.

 

Vásárlási jogosultság

A weboldalt azon személyek használhatják, akik már betöltötték a 16. életévüket, illetve, ha a lakhelyük szerinti ország a szerződéskötés érvényességéhez ennél magasabb minimális életkort követel meg, akkor a jogszabály szerinti életkort.

Ha online kíván megrendelést leadni, regisztrálnia kell nálunk. Az Ön által megadott személyes adatoknak valóságosaknak, pontosaknak és aktuálisaknak kell lenniük. Amennyiben személyes adatai változnak, kérjük, haladéktalanul frissítse profilját a webes vásárlói fiókjában. Fenntartjuk a jogot, hogy fiókját töröljük vagy felfüggesszük, amennyiben úgy találjuk, hogy a benne megadott adatok valótlanok.

Megrendelés leadásakor meg kell adnia fizetési adatait. A megadott adatoknak érvényesnek és pontosnak kell lenniük, és a megadott számlázási információknak Önre kell hivatkozniuk.

 

Online megrendelések és a szerződés megkötése

Az áruk online megrendelése nem is lehetne egyszerűbb – csak tegye be a kosarába az Ön által választott terméket, és kövesse az egyszerű utasításokat. Megrendelése adatait áttekintheti a megerősítő oldalon, és csak akkor adja le a megrendelést, ha rákattintott a ‘megrendelés leadása’ gombra.

Emailben visszaigazolást kap, amelyben megrendelése valamennyi adata szerepelni fog. Amennyiben nem kapna e-mailt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

A termékek és áraik weboldalon történő megjelenítése pusztán ajánlattételi felhívásnak minősül. Megrendelése emailes visszaigazolása NEM jelenti azt, hogy elfogadtuk a megrendelését, csak azt, hogy megkaptuk. Nem jön létre szerződés mindaddig, amíg megrendelését el nem fogadjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy bármely megrendelést elfogadjunk, vagy azt bármely okból elutasítsuk, ide értve többek között a következőket:

  • ha az Ön által teljesített kifizetést nem tudjuk feldolgozni;
  • amennyiben a termékeink kiszállítása az Ön régiójában korlátozások alá esik;
  • ha valamely termék nincs készleten, vagy értékesítését visszavontuk (fenntartjuk a jogot, hogy a megrendelés elfogadása előtt a weboldalon megjelenített bármely termék értékesítését bármikor megszüntessük); vagy
  • amennyiben Ön nem tartja be a jelen feltételeket.

Ha megrendelését bármely okból nem tudjuk teljesíteni, emailben fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Amikor megrendelését elküldtük, egy további emailt fog kapni tőlünk, amelyben visszaigazoljuk megrendelése elfogadását.

A megrendelés elfogadásával létrejövő szerződés valamennyi, akár írásban, akár szóban tett korábbi feltételt és kijelentést felülír.

 

Árak és fizetés

A weboldalon magyar forintban (Ft) megjelenített árak tartalmazzák a hatályos áfát és a vonatkozó egyéb adókat.

A szállítási költséget termékeink után azok mérete és súlya alapján számolunk fel.

A kifizetés magyar forintban (Ft), teljesíthető, hitel- vagy bankkártyával (Visa vagy Mastercard). Fizetéskor Ön elismeri, hogy az Ön által használt hitel- vagy bankkártya felett rendelkezni jogosult.

Ha a fizetésnél használt hitelkártya nem magyar forint (Ft) pénznemű, a tranzakció hitel- vagy bankkártya társaság általi feldolgozásának napján érvényes átváltási árfolyam szerinti költség kerül felszámításra.

A megrendelés leadásával Ön felhatalmaz minket, hogy elvégezzük a hitelképessége ellenőrzését, információkat küldjünk Önről harmadik feleknek, illetve információkat kapjunk Önről harmadik felektől, ellenőrizzük az Ön személyazonosságát, ellenőrizzük hitel- vagy bankkártyája érvényességét, és hogy ellenőrizzük az egyes hitel-vagy bankkártya adatokat.

Amennyiben az Ön pénzforgalmi szolgáltatója megtagadja a fizetési művelet jóváhagyását, vagy a jóváhagyással késlekedik, a megrendelés ebből eredő törléséért, illetve a kiszállítás késedelméért nem vállalunk felelősséget.

 

Bankkártyával történő fizetés

Bankkártyás fizetés használatával kényelmesen és biztonságosan vásárolhat. A kiválasztott termékek megrendelése során önt az OTP Bank Nyrt. fizetőoldalára irányítjuk, ahogy a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a „fizetés bankkártyával” opciót válasszák, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják.

A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi. Ha bizonytalan ebben, kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A kártyaelfogadásra vonatkozó ügyféltájékoztatót az alábbi linkre kattintva találja: 
OTP Simplepay bankkártyás fizetésre vonatkozó ügyfél-tájékoztató


OTP SimplePay adattovábbítás

A SimplePay rendszerén keresztül végzett bankkártyás fizetés esetén a Felhasználó (Vásárló) tudomásul veszi, hogy a(z) LIANA 2002 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1136 Budapest, Tátra u. 15/a Fsz. 1. ajtó) adatkezelő által a(z) https://www.mbrcosmetics.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, e-mail cím , telefonszám, számlázási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

SimplePay tájékoztató vásárlóknak:
https://www.simplepay.hu/vasarloknak

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
https://simplepay.hu/vasarlo-aff

 

Biztosítás és szállítás

Valamennyi online rendelt csomagra biztosítást kötünk. A termékekre vonatkozó kárveszély a csomag átvételekor száll át Önre.

A rendelés leadásától számított három munkanapon belül igyekszünk minden megrendelést kiküldeni.

A weboldalon feltüntetett becsült kiszállítási idő csak tájékoztatásul szolgál; a szállításban beállt késedelemért nem vállalunk felelősséget.

Ha az Ön által rendelt valamely termék ideiglenesen nem elérhető, a teljes megrendelést akkor fogjuk elküldeni, amikor valamennyi termék elérhetővé válik.

 

Lemondás és visszaküldés

Amennyiben megrendelését bármely okból le kívánja mondani, ezt a termék(ek) átvételét követő munkanaptól számított 7 munkanapon belül teheti meg, úgy, hogy a 35. bekezdés szerinti írásos értesítést küld részünkre.

Visszaküldés: Ez a feltétel csak a weboldalunkon, a www.mbrcosmetics.hu oldalon leadott, nem promóciós megrendelések esetén érvényes; a máshol vásárolt termékek visszaküldését érintő kéréseket nem tudjuk itt feldolgozni. A termékek visszaküldésének vagy cseréjének menete a következő:
– Amennyiben bármilyen oknál fogva nem elégedett a termékkel (pl. a termék nem felel meg az elvártnak vagy nem tetszik az ajándék, amelyet kapott), a kiszállítás napjától számított 7 munkanapon belül visszaküldheti a terméke(ke)t eredeti állapotukban. A terméke(ke)t ugyanabban az állapotban kell visszaküldenie, mint amilyenben Ön átvette (ha zárófólia vagy zsugorfólia volt rajtuk, annak érintetlennek kell lennie).  A termékek vételárát visszatérítjük Önnek, ugyanakkor ez a visszaküldés postai költségére nem vonatkozik.
– Az online vásárolt szettek visszaküldésekor csak akkor tudjuk a termék árát teljes mértékben visszatéríteni, ha a szettben található ÖSSZES terméket az eredeti állapotukban visszaküldi (ha zárófólia vagy zsugorfólia volt rajtuk, annak érintetlennek kell lennie). Ugyanakkor, ha csak az egyik termék törött, hibás vagy tévesen kiküldött, kérem vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal itt és küldje vissza a terméket, amelyet ingyenesen kicserélünk Önnek.
– Visszafizetés kizárólag a vásárláshoz eredetileg használt kredit- vagy bankkártyára történik.
– Az MBR Cosmetics nem fogadja be azon termékeket, amelyeket már kibontottak vagy használtak, kivéve ha a termék törött vagy hibás.
– Kérem tartson meg minden bizonylatot, melyet a visszaküldés során a postán kap.
– Visszaküldésre vonatkozó kérését mihamarabb igyekszünk feldolgozni.
– A visszaküldött termékeket a kézhezvételtől számított 5-6 munkanapon belül feldolgozzuk (a lakóhely szerinti országtól függően).
– Emailben értesíteni fogjuk miután megkaptuk a visszaküldött csomagot és megkezdjük a kérés feldolgozását.

Figyelem! Amennyiben olyan terméket szeretne visszaküldeni, amelyet kedvezményesen vásárolt, a kedvezményes ajánlatban lévő összes terméket vissza kell küldenie. pl. A termék árát akkor tudjuk visszatéríteni, ha az ajánlatban lévő összes terméket visszaküldi részünkre. További tájékoztatásért kérem vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal az info@mbrcosmetics.hu email címen.

A megrendelés kiküldéskor eredetileg felmerülő szállítási és kezelési díjak nem téríthetők vissza.


Reklamáció

Sérült, hibás és tévesen kiküldött termékek

A sérült, hibás vagy tévesen kiküldött termékek esetén vételárukat az alábbiak szerint térítjük vissza (ugyanolyan módon, ahogy a kifizetés eredetileg történt):

  • Önnek a termék(ek) átvételétől számított 7 napon belül kell felvennie velünk a kapcsolatot, megjelölve a megrendelése számát, a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t és a visszaküldés okát (sérült, hibás vagy tévesen kiküldött tétel), mi pedig megszervezzük a visszaszállítást;
  • a terméke(ke)t Ön a visszáru részlegünktől kapott értesítéstől számított 7 napon belül köteles visszajuttatni részünkre, az eredeti szállítódobozban (ha ez már nem áll rendelkezésre, kérjük, a csomag ’feladó’ mezőjében tüntesse fel a megrendelő személy nevét és a megrendelés számát);
  • a visszaküldött termék(ek) postázási és csomagolási díját Ön köteles fizetni, és javasoljuk, hogy az elküldésről kérjen bizonylatot.

A sérültként, hibásként vagy téves kiküldés miatt visszaküldött termékeket megvizsgáljuk. Ha valóban sérültek, hibásak vagy tévesen kiküldöttek, postázási költségét visszatérítjük az Ön részére. Ha nem találunk hibát, fenntartjuk a jogot, hogy a tétel(eke)t újra felszámítsuk Önnek, és követeljük Öntől a nálunk felmerült díjakat és költségeket.

A reklamáció esetén lehetőség van a felmerült vitás kérdések online rendezésére is az EU 524/2013 rendelete értelmében az alábbi online vitarendezési platform igénybevételével az alábbi oldalon:
ONLINE VITARENDEZÉS


A felelősség korlátozása

A jelen feltételek egyetlen rendelkezése sem zárja ki, illetve korlátozza a gondatlanságból eredő halálért vagy személyi sérülését való felelősséget.

A jelen feltételekben a jog által megengedett legnagyobb mértékben kizárjuk Önnel szemben felelősségünket bármely bevétel, üzleti ügylet, szerződés, várt megtakarítás vagy a jóhírnév elvesztéséért, felesleges kiadásért, illetve bármely olyan közvetett vagy következményi kárért vagy veszteségért, amely valamely szerződés általunk történő teljesítése vagy megszegése nyomán vagy azzal kapcsolatban bekövetkezik.

Ha a sérült termékekre vonatkozó bekezdés másként nem rendelkezik, a jelen feltételek szerinti felelősségünk az Ön által fizetett vételárral megegyező összegre korlátozódik.

Nem vagyunk felelősek Önnel szemben az olyan veszteségekért és károkért, amelyek azért következnek be, mert valamely – ésszerű megítélés szerint a befolyásunkon kívül eső – körülmény miatt nem tudjuk teljesíteni a jelen feltételek szerinti kötelezettségeinket.

 

Értesítések

Amennyiben a jelen feltételek alapján Ön értesítést vagy egyéb tájékoztatást köteles küldeni a részünkre, azt emailben az info@mbrcosmetics.hu email címre vagy postán a LIANA 2002 Kft., 1136 Budapest, Tátra u. 15/a Fsz. 1. ajtó címre teheti meg. Javasoljuk, hogy a küldeményt ajánlva adja fel. Az emailben küldött értesítés csak akkor tekintendő érvényesnek, ha írásban visszaigazoltuk azt.

 

Irányadó jog és joghatóság

A jelen feltételekre és valamennyi létrejövő szerződésre a magyar jog érvényes, és a felek alávetik magukat a magyar bíróságok illetékességének.