PURE PERFECTION 100 N® THE BEST

NYITÁS

A BŐR MÉLYTISZTÍTÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐKÉSZÍTÉSE, A HATÓANYAGOK KIVÉTELES FELSZÍVÓDÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.

THE BEST FOAM CLEANSER

Innovatív arctisztító hab az intenzív mélytisztításért és a tökéletes bőrért.

KEZELÉS

KEZELI ÉS TÁPLÁLJA A BŐRT RENDKÍVÜL HATÉKONY ÉS FORRADALMI ÖSSZETEVŐKKEL, AMELYEK SERKENTIK A BŐR REGENERÁCIÓS FOLYAMATÁT.

THE BEST NIGHT MASK

Fiatalító, regeneráló és lifting hatású éjszakai maszk a kivételesen sima, feszes és ragyogó arcbőrért.

THE BEST CONCENTRATE

Luxus szérum, amely sejtek szintjén fiatalító hatással bír. Az MBR® FibroBoost komplexet használja, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

THE BEST EYE SERUM

Egy rendkívül aktív, csúcsminőségű szemszérum az MBR® szabadalmaztatott és exkluzív FibroBoost komplexével a végső és fiatalos ragyogásért.

THE BEST CONCENTRATE CURE

Luxus szérum, amely sejtek szintjén fiatalító hatással bír. Az MBR® FibroBoost komplexet használja, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

THE BEST GOLDEN EYE PATCHES

Fiatalító, regeneráló és lifting hatású szemmaszk a kivételesen sima, ragyogó és kipihent szemkörnyékért.

ZÁRÁS

A BŐRÁPOLÁS VÉGLEGESÍTÉSE ÉRTÉKES ÉS KIFINOMULT TEXTÚRÁKKAL, HOGY MAXIMALIZÁLJA A RENDKÍVÜL HATÉKONY ÖSSZETEVŐK ELŐNYEIT.

THE BEST NECK & BUST

Isteni selymes nyakkrém, amely megfiatalítja az érzékeny nyak és dekoltázs területét, és újraéleszti a sejtfunkciókat a sima, feszes és fiatalos bőrért.

THE BEST BODY

Luxus testápoló krém, amely sejtek szintjén fiatalító hatással bír. Az MBR® FibroBoost komplexet használja, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

THE BEST EYE

Fiatalító szemránckrém krémes, habos textúrával, amely regenerálja a sejtek anyagcseréjét, és kivételesen sima, ragyogó és fiatalos szemet hagy maga után.

THE BEST FACE

Luxus krém, amely sejtek szintjén fiatalító hatással bír. Az MBR® FibroBoost komplexet használja, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

THE BEST FACE EXTRA RICH

Extra tápláló, fényűző krém, amely sejtek szintjén fiatalító hatással bír. Az MBR® FibroBoost komplexet használja, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

THE BEST HAND

A Best Hand a forradalmi MBR® FibroBoost Complexet használja, egy szabadalmaztatott öregedésgátló peptidet, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.

SPECIÁLIS

EXTRA LÉPÉSEK A BŐRÁPOLÁSBAN

THE BEST HAIR BOOST

Erősítő és tápláló hajelixír a táplált, egészséges és sűrű hajért.

THE BEST FOOT

Hatékony, magas koncentrációjú, kényeztető és nyugtató hatású lábkrém a normál, száraz és repedezett bőr ápolására és helyreállítására.