MBR® COSMETICS

 Kezelések

Keresse az MBR® Cosmetics szakembereit

ISMERJE MEG
A SZEMÉLYRE SZABOTT BŐRÁPOLÁSI RUTINJAINKAT

Az MBR® arckezelések filozófiája

Az MBR® arckezelések több mint egyszerű kényeztetés - egyedi igényekre szabottan készülnek. Minden MBR® arckezelés titka az egységes és rendkívül hatékony bőrápolási szekvencia.

Az MBR® arckezelések több mint egyszerű kényeztetés - egyedi igényekre szabottan készülnek. Minden MBR® arckezelés titka az egységes és rendkívül hatékony bőrápolási szekvencia. NYITÁS - KEZELÉS - ZÁRÁS. Az MBR® arckezelések a természetes sejtfunkciókat epidermális, dermális vagy kombinált impulzusokkal stimulálják, lehetővé téve a sejtanyagcsere teljes megfiatalítását. Azonnal látható eredmények fokozódnak és megerősödnek a személyre szabott MBR® kúra folyamatos alkalmazásával.

NYITÁS - KEZELÉS - ZÁRÁS.

Az MBR® arckezelések a természetes sejtfunkciókat epidermális, dermális vagy kombinált impulzusokkal stimulálják, lehetővé téve a sejtanyagcsere teljes megfiatalítását. Azonnal látható eredmények fokozódnak és megerősödnek a személyre szabott MBR® kúra folyamatos alkalmazásával.

MBR® FRESHUP Kezelés

Hidratáló és ragyogást fokozó arckezelés 45 percben

Növeli a hidratáltságot és az epidermális sejtek anyagcseréjét az azonnal revitalizált és ragyogó arcbőr. A természetes sejtfunkciók felélesztésével a bőr mélyreható regenerálódási képességét aktiválódik, a finom vonalak és ráncok kisimulnak.

MBR® SUPERFOOD Kezelés

Bőrfiatalító, ránctalanító, regeneráló kezelés hiperpigmentált / dehidratát bőrre.

Serkenti a bőrszöveti funkciókat az azonnal meghatározott és rugalmas bőrkontúrokért. Azáltal, hogy elősegíti a kollagénrostok keletkezését és képződését, javul a bőr rugalmassága, a finom vonalak és ráncok belülről feltöltődnek.

MBR® DERMÁL Kezelés

Feltöltődésre, hidratálásra vágyó bőrök részére ránctalanító hatású kezelés.

Ellazítja az arcizmokat, csökkenti és megelőzi a különböző típusú vonalakat és ráncokat. Javítja a mikrokeringést és feltölti a kollagént, azonnali liftinghatást biztosítva. Különösen jól alkalmazható a homlok, a szem és az ajkak területén, valamint az orr- és szemöldökráncoknál.

MBR® CYTOLINE VITAL Kezelés

Tónusveszetett, dehidratált bőrök azonnali regeneráló, feltöltő kezelése

Regenerálja a bőr sejtfunkcióit és serkenti az extracelluláris mátrix molekulák termelését. Erősíti a kollagénrostokat, javítja a bőr feszességét és helyreállítja a bőr rugalmasságát, ami jelentős a ráncok mélységének csökkenését a láthatóan fiatalos arcbőrért.

MBR® SEBUM REGULATING Kezelés

Faggyúszabályozó arckezelés öregedésgátló hatással.

Szabályozza a faggyúmirigyek aktivitását és kiegyensúlyozza a bőr lipidtermelését a kombinált és zsíros bőr számára. Minimalizálja az olajat és eltávolítja az egyéb szennyeződéseket, miközben intenzív hidratálást biztosít. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő. Különösen alkalmas a pattanásokra vagy rosaceára hajlamos bőrre.

MBR® PURE PERFECTION Kezelés

Bőrfiatalító, azonnali ránctalanító, regeneráló kezelés kar és kézmasszázzsal. Maga a tökéletesség 90 percben

Serkenti a bőrszöveti funkciókat az azonnal meghatározott és rugalmas bőrkontúrokért. Azáltal, hogy elősegíti a kollagénrostok keletkezését és képződését, javul a bőr rugalmassága, a finom vonalak és ráncok belülről feltöltődnek.