BEMUTATJUK
A tökéletes bőrápolást

Amit ön és a bőre egyaránt megérdemel


TEKINTSE MEG TERMÉKEINKET!

BIOCHANGE®

A BioChange® az MBR alapvető bőrápoló kollekciója, amely a legmodernebb tudást a gondosan kiválasztott és rendkívül hatékony összetevőkkel ötvözi.

A BioChange® termékek védelmet nyújtanak a tartós környezeti stressz ellen, és megőrzik a kortalan szépséget. A természetes sejtfunkciók felélesztésével fenntartható hatással aktiválódik a bőr mélyregenerációs képessége.

BIOCHANGE® CEA

A BioChange® az MBR alapvető bőrápoló kollekciója, amely a legmodernebb tudást a gondosan kiválasztott és rendkívül hatékony összetevőkkel ötvözi.

A csúcstechnológiát gondosan kiválasztott, rendkívül hatékony összetevő-komplexekkel kombinálják, hogy fokozzák és fenntartsák a bőr mélyregeneráló képességét, kifinomult tónusát és textúráját, miközben megőrzik a kortalan, ragyogó és gyönyörű bőrt.

CONTINUELINE MED®

A ContinueLine med® egy tökéletesen összehangolt bőrápoló kollekció az érzékeny, irritált, kellemetlen és nagyon száraz bőrre.

A ritka, kiváló összetevők hatékonyan állítják helyre a bőr fiziológiai egyensúlyát, miközben megnyugtatják az ekcémára és rosaceára hajlamos, irritált, kellemetlen bőr természetes védelmi funkcióit. Az irritált bőr mélyen megnyugszik, ami kiegyensúlyozott, egyenletes bőrtónust és fiatalos ragyogást eredményez.

BIOCHANGE® CYTOLINE®

A BioChange® Cytolyne® egy végleges megoldás az öregedés elleni küzdelemben, amely biológiailag aktív polipeptideket tartalmaz a mély tápláláshoz, valamint citokineket, amelyek serkentik a sejtek mozgását és a kollagén- és elasztinrostok intenzív regenerálódását.

A bőr térfogata és rugalmassága hatékonyan helyreáll és megerősödik, ami láthatóan megfiatalított és ragyogó arcbőrt eredményez.

BIOCHANGE® ANTI-AGEING BODY CARE

A BioChange® az MBR alapvető bőrápoló kollekciója, amely a legmodernebb tudást a gondosan kiválasztott és rendkívül hatékony összetevőkkel ötvözi.

A BioChange® Anti-Ageing Body Care egy öregedésgátló testkezelő rendszer. Élvezze az azonnali kényeztetést és a látható eredményeket ezzel a speciális testproblémákra kifejlesztett, fejlett öregedésgátló kollekcióval.

PURE PERFECTION 100 N®

A Pure Perfection 100 N® a bőr tökéletesítésére szolgáló kollekció a kortalan szépségért.

Tapasztalja meg a hibátlan bőrt és a végső fiatalítást értékes, forradalmi összetevőkkel a leghatásosabb koncentrációban. Az öregedés minden jelének javítására kifejlesztett készítmény stimulálja és mélyen táplálja a bőrt, kivételes és valóban átalakult, fiatalosnak tűnő arcbőrt varázsolva.

PURE PERFECTION 100 N® THE BEST

A Pure Perfection 100 N® THE BEST egy luxus, forradalmi kollekció, amely a sejtszint reaktiválásával átalakítja a bőrt.

A THE BEST a forradalmi MBR® FibroBoost Complexet használja, egy szabadalmaztatott öregedésgátló peptidet, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a fibroblaszt sejtek működését. A legmodernebb, intelligens hordozórendszerbe kapszulázva pontosan támogatja a bőrsejtek természetes jelátviteli folyamatát a fibroblasztikus struktúrák határozott újraélesztése érdekében. A bőr újjászületése.

MEN Oleosome®

A Men Oleosome® a modern ember minden haj- és bőrproblémájára választ ad. A férfiak bőre más.

Keményebb, jó negyedével vastagabb, mint a női bőr, de más problémák is gyötrik. A férfiak lényegesen több izzadságot és faggyút termelnek, mint a nők. Hatékony, intenzív és bőrbarát, nyugtató és nyugtató hatású. Növeli a bőr ellenálló képességét és bársonyosan puha érzést biztosít.

Fragrance Collection®

Az MBR® olyan luxus illatokat kínál, amelyek szépséget és vonzerőt sugároznak. A L'OR Pure Gold az értékes arany örök báját testesíti meg.

Az MBR® Elements Marie le Febvre parfümőrrel együttműködve olyan illatokat kínál, amelyek a művészetet és a bőrápolást ötvözik, és mindegyiknek rendkívüli hangulata van. A Scent of Care termékcsalád a GREEN WHITE illatával a bőrápolási rituálékat egyedi élménnyé varázsolja, a megelégedettség és a könnyedség érzését nyújtva. Tapasztalja meg a szépség világát az MBR® egyedülálló illataival.

Medical Sun Care®

Ez a hatékony hármas rendszer az orvostudomány és a biotechnológia legújabb eredményei alapján minden bőrtípus számára megfelelő védelmet nyújt.

A kiváló minőségű hatóanyagok egy speciális készítményben olyan termékeket eredményeztek, amelyek a hatékony védőfunkciót tartós ápoló és javító tulajdonságokkal kombinálják.

MBR TERMÉKKATALÓGUS