AZ MBR® BŐRÁPOLÁSI FILOZÓFIÁJA

A gyönyörű bőrért

A 2000-ben Watkowiak úr által alapított MBRⓇ Bad Schlema történelmi gyógyfürdő-városban található. Az MBRⓇ az összes uniós szabványt követve folyamatosan fejlesztette és bővítette létesítményeit, hogy megfeleljen és elérje a többszörös zöld és ökológiai tanúsítványokat. Termékeink hatásának maximalizálása érdekében az MBRⓇ kifejlesztett és megoszt egy egyszerű és hatékony Bőrápolási elvet - protokollt: Nyitás, Kezelés, Zárás.

Nyitás

A jó bőrápolás alapja végső soron a hatóanyagok bevezetése és együttműködése a testünkkel. Az ápolási elvünk első lépése, a "NYITÁS" elengedhetetlen, mivel ez szabaddá teszi az utat ezeknek az összetevőknek a behatolásához és az ápoláshoz. Az ápolási elvünk "NYITÁS" szakaszaiban használt termékeink gondos kialakítása lehetővé teszi a mélytisztítást, a pH-kiegyenlítést és a hidratálást, így a bőr felkészülten fogadhatja be a következő ápolási elvek magas hatóanyagtartalmú összetevőit.

 

Kezelés

Megértve, hogy minden bőrtípus más és más, és hogy az öregedés mindenkit egyéni módon érint, az MBRⓇ olyan termékeket tervez, amelyek a bőrápolás legszélesebb spektrumát "KEZELIK" sejtszinten:
- A DNS védelme
- A sejtek élettartamának javítása
- Kiváló minőségű sejtregeneráció
- Stbilitása és egyensúlyban tartása a bőr és az epidermális bőrrétegek között
- Növekvő hidratáló tulajdonságok

Ezek a mélyreható fejlesztések biztosítják a közös Anti-Aging hatást és a fiatalosabb megjelenést, amelyre mindannyian vágyunk:
- Rugalmasság / tömörség
- Egyenletes bőrtónus / ragyogás
- Ráncok csökkentése
- Feszesség
- Teltség   

 

Zárás

Egyetlen bőrápolási program sem teljes a bőr külső hatásoktól való védelme nélkül. Az MBR® "ZÁRÓ" elve pontosan ezt teszi azáltal, hogy erősíti az epidermiszt és a lipidgátat. Természetes és szintetikus anyagokat keverünk könnyen viselhető hidratáló krémekbe, amelyek textúráját kifejezetten az egyes testtájakra terveztük. A bőr védelme és hosszú távú hidratálása révén az MBRⓇ lehetővé teszi, hogy a "KEZELÉS" elvben található magas hatóanyagtartalmú hatóanyagok mélyen kifejthessék hatásukat, és lehetővé teszi, hogy bőrünk a legjobb hatást mutassa.