PURE PERFECTION 100 N®

NYITÁS

A BŐR MÉLYTISZTÍTÁSSAL TÖRTÉNŐ ELŐKÉSZÍTÉSE, A HATÓANYAGOK KIVÉTELES FELSZÍVÓDÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN.

HYDRATING & LIFTING TONER

A feszesítő és hidratáló növényi kivonatok és kollagénserkentő összetevők revitalizáló kombinációja, amely hidratált, kisimult és felemelt bőrt eredményez.

ENZYME CLEANSING BOOSTER

Revitalizáló és tisztító mély pórusú enzimatikus púderes tisztítószer, amely finomítja a bőr textúráját és újjáéleszti a fakó bőrt a ragyogó és egyenletes arcbőrért.

KEZELÉS

KEZELI ÉS TÁPLÁLJA A BŐRT RENDKÍVÜL HATÉKONY ÉS FORRADALMI ÖSSZETEVŐKKEL, AMELYEK SERKENTIK A BŐR REGENERÁCIÓS FOLYAMATÁT.

LIQUID SURGERY SERUM

Orvosi szintetikus oxigénhordozón alapuló forradalmi szérum a sejtek anyagcseréjének teljes megfiatalításához, kivételesen tökéletes arcbőrt eredményezve.

CREAM MASK SMOOTH

A mask that lavishes the skin with a complete regenerating and nourishing process, while detoxing the skin.

CROSS LIFT SERUM ULTRAPEPTIDE

Egy szérum, amely növeli az összes sejt- és szövetfunkciót, és csökkenti az arc mikrokontrakciókat a bőr szerkezetének figyelemre méltó megújulása érdekében.

MEDICAL BOX – 3 X LIQUID SURGERY

Orvosi szintetikus oxigénhordozón alapuló forradalmi szérum a sejtek anyagcseréjének teljes megfiatalításához, kivételesen tökéletes arcbőrt eredményezve.

PERFECT LIQUID MASK

Azonnal és intenzíven hidratálja és feszesíti a bőrt.

EYECARE SMOOTHING GELMASK

A firming and intensely hydrating gel mask that revives and soothes even the most uncomfortable eye area.

HAIR & SCALP BOOSTER

Erőteljes fejbőrterápia a hajgyökerek és a fejbőr erősítésére és revitalizálására. Napi hajpakolásként véd a haj elvékonyodása és a korai hajhullás ellen.

HAIR & SCALP CONDITIONER

Revitalizáló kondicionáló, amely erősíti a haj szerkezetét egy erőteljes keratin komplexszel. Tápláló tulajdonságai kisimítják a hajat, volument és gyönyörű fényt kölcsönöznek neki.

HAIR & SCALP SHAMPOO

Revitalizáló sampon, amely erősíti a haj szerkezetét egy erőteljes keratin komplexszel. A finom haj sűrűsége és vastagsága jelentősen megnő.

ZÁRÁS

A BŐRÁPOLÁS VÉGLEGESÍTÉSE ÉRTÉKES ÉS KIFINOMULT TEXTÚRÁKKAL, HOGY MAXIMALIZÁLJA A RENDKÍVÜL HATÉKONY ÖSSZETEVŐK ELŐNYEIT.

PERFECT LIP-ID

Regeneráló és feszesítő ajakbalzsam, amely mélyen hidratálja az érzékeny ajak területét.

FACE CREAM SMOOTH

Intenzíven felhajtó és fiatalító öregedésgátló krém, amely megújítja és újrastrukturálja a bőrt. A feszesítő és méregtelenítő hatóanyagok Botox-hatással simítják a ráncokat.

CREAM EXTRAORDINARY

A mélyen tápláló összetevők és az értékes levélarany pelyhek szinergikus kombinációja serkenti a kollagénszintézist és ragyogóvá teszi a bőrt.

MAGIC PIGMENTS

A Magic Pigments a forradalmi MBR® FibroBoost Complexet használja, egy szabadalmaztatott öregedésgátló peptidet, amely mélyrehatóan aktiválja és szabályozza a sejtfunkciókat.