Csatlakozz
AZ MBR® COSMETICS PARTNEREIHEZ

További információkért kérjük, hogy add meg az adataidat. Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

Köszönjük, hogy érdeklődsz az MBR Cosmetics termékei iránt!

  Kattintson ide és tudjon meg többet az MBR jelenlegi partnereiről!

   

  RAGADJA MEG A LEHETŐSÉGET!

  Legyen az MBR Partnere és nyújtson luxus kozmetikai szolgáltatásokat!

  Legyen sikeres

  AZ MBR FILOZÓFIÁJÁVAL

  MIT AD ÖNNEK AZ MBR FILOZÓFIÁJA?

  Az MBR csapata több éves kutatás után több bőrtípusra tervezett bőrápolási rendszert hozott létre. Mivel vendégeinknek más és más igényei vannak, ezért az MBR szépségápolási termékkollekciója több speciális termékcsaládból áll.

  Minden termékcsaládon belül vannak arclemosók, szérumok, szemkörnyék ápolók, krémek, gélek és egyéb bőrápoló termékek a mélytisztítás, a tónuserősítés és a hidratálás érdekében.

  Miben más, miben nyújt többet az MBR Cosmetics a piacon kapható legtöbb márkához képest?

  • A legmagasabb minőségű orvosi összetevőkkel rendelkeznek, amik felülmúlják még a luxuskozmetikák színvonalát is. Rendszeres használat esetén, és az MBR „Nyitni-kezelni-zárni” ápolási elve szerint, hosszú távon javulni fog a bőr nedvességtartalma, rugalmassága és textúrája. A termékek sejt szinten egészen a bőr dermális rétegéig hatnak, hatásukat ott fejtik ki. A kollagéntermelés és a nedvesség fokozása az MBR bőrápolási termékek végső célja.
  • A kozmetikai iparban ismert jelenség a „látszat hatás”, amikor a termékek hatása a használatot követő órákban – napokban érezhető, majd gyorsan elmúlik. Az MBR termékek hatása ennél sokkal tartósabb, sőt egyes termékek hatása akár fél évig is érezhető és látható eredményt hoz.
  • A vendégeink közül sokan olyan termékeket kerestek, amely még jobb eredményeket hoznak a sebészeti kezeléseknél, mint pl. arckorrekciónál vagy töltések után.
  • Termékeink magasabb minőségű orvosi összetevőket tartalmaznak, hogy a gyógyulási folyamatokat elősegítsék és a komplikációkat megelőzzék majd karbantartsák a bőrt.
  • Bőrápolási filozófiánk vendégeink számára már bizonyítottak, akik nem műtéti úton szerették volna különböző bőrproblémáikat megelőzni és megszüntetni.

  Miben más

  AZ MBR BŐRÁPOLÁSA?

  Az MBR termékei nem csak a kivételes minőségükkel tűnnek ki, hanem azzal is, hogy a bőrtípusok és bőrtónusok széles skálájához alkalmazkodnak.

  AZ MBR TERMÉKEI ÉS KEZELÉSEI

  Az MBR termékcsaládjai mellé olyan luxus kozmetikai kezeléseket is összeállítottunk, amelyek hosszú távon hatnak és garantálják a „wow-élményt”.

  Az MBR termékcsaládjai mellé olyan luxus kozmetikai kezeléseket is összeállítottunk, amelyek hosszú távon hatnak és garantálják a „wow-élményt”.

  • HATÁSTÖBBSZÖRÖZÉS: Az MBR kezelések lényege, hogy több termék rétegezése esetén együttes hatásuk megsokszorozódik, a végeredmény látványosabb, az ügyfél elégedettebb.
  • LÁTVÁNYOS JAVULÁS: Vendégeinknek akár 1-2 hét termékhasználat után jelentősen javul a bőrük állapota, ez jelenti számukra a bizalmat, mivel a kezelések személyre szabhatóak, ezért sokféle bőrproblémával kapcsolatban tudunk tartós eredményt elérni.
  • RÖVID BŐRÁPOLÁSI RUTIN: A vendég bőrápolási rutinja - nyitás-kezelés-zárás – reggel és este naponta kétszer mindössze csak 5 percet vesz igénybe.
  • ALKALMAZKODIK AZ ÉLETSTÍLUSHOZ: Az MBR bőrápolási filozófiáját bármilyen életstílushoz hozzá lehet alakítani megelőzés, problémamegoldás vagy állapotfenntartó bőrápolási módszerként. Bőrápolási filozófiája különböző bőrproblémáknál használható, mint pl. rozácea, gyulladások, akné, hiperpigmentációs bőrproblémák, övsömör és öregedési folyamatok lassítása és visszaállítása.

  MBR TRÉNINGEK

  Az MBR Oktatás lényege, hogy nem csak a termékekkel kapcsolatos ismerteket adjuk át partnereinknek, de megtanítjuk őket az MBR filozófiájára és kezeléseire. Sőt, a vállalkozásuk fejlesztésében is segítséget nyújtunk:

  • ALAPKPÉZÉS: Minden partnerünk részesül egy Alapképzésben, amely során minden szükséges információt megkap az MBR Termékekről.
  • KEZELÉSI KÉPZÉS: Az alapképzés mellett az MBR partneri szintnek megfelelő, valamint a partner igényeire szabott Kezelési képzéseket tartunk, a partnereink szalonjában vagy az MBR referenciaszalonjában.
  • VÁLLALKOZÁSI KÉPZÉS: Partnereink munkáját vállalkozásfejlesztési ötletekkel is segítjük a képzések során, illetve hírleveleinkben, valamint szakmai napokon és éves rendezvény során.
  • INNOVÁCIÓ: Az MBR folyamatosan új termékeket és kezelési eljárásokat fejleszt, amelyeket az év során ütemezve vezetünk be a magyarországi piacra. Az új termékbevezetésekkel kapcsolatban partnereink folyamatos támogatást kapnak.
  • Komplex oktatási csomagok, termék, kezelés és vállalkozás fejlesztési fókusszal.

  Mit nyújt

  AZ MBR TÁMOGATÁS?

  Szakmai rendezvények, webinariumok, értékesítési és marketing támogatás

  MBR Támogatás

  Az MBR több területen is folyamatos támogatás (support tevékenységet) nyújt a partneri számára:

  • PARTNERSHOP: Az MBR a partnerek számára nagykereskedelmi webáruházat fejlesztett, amelynek neve MBR Partnershop, az MBR termékeit a Partnershopban lehet megrendelni. Csomagját kollégánk - vagy szerződött szállító partnerünk - díjmentesen szállítja ki Budapest területén belül.
  • REFERENCIASZALON: Az MBR Referenciaszalonjában trénerünk bármilyen kérdésben vagy problémában szívesen segít.
  • KÖZÖSSÉGÉPTÉS: Az év során egy alkalommal Partneri napot Havi rendszerességgel pedig szakmai témájú Hírleveleket küldünk az újdonságokról. Az oktatási csapatunk folyamatos háttértámogatást biztosit a partnerek számára az év során.

  Partnereink, az MBR termékeinek használataival megismerhetik a tudatos bőrápolást, valamint az egészséges bőr elérésnek alapelveit az MBR filozófiája szerint.

   

  Kattintson ide és tudjon meg többet az MBR jelenlegi partnereiről!

  Köszönjük

  ÉRDEKLŐDÉSÉT!

  Amennyiben szívesen lenne az MBR Partnere kérjük, hogy hívja a 06 20 550 9841-es mobilszámot vagy töltse ki az alábbi űrlapot:

  További információkért kérjük, hogy add meg az adataidat. Munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

  Köszönjük, hogy érdeklődsz az MBR Cosmetics termékei iránt!