MBR® FRESHUP Kezelés

Hidratáló és ragyogást fokozó arckezelés 45 percben

Növeli a hidratáltságot és az epidermális sejtek anyagcseréjét az azonnal revitalizált és ragyogó arcbőr. A természetes sejtfunkciók felélesztésével a bőr mélyreható regenerálódási képességét aktiválódik, a finom vonalak és ráncok kisimulnak.

MBR® SUPERFOOD Kezelés

Bőrfiatalító, ránctalanító, regeneráló kezelés hiperpigmentált / dehidratát bőrre.

Serkenti az összes epidermális és dermális sejtfunkciót, ami figyelemre méltóan megújult bőrszerkezetet eredményez. A neuromuszkuláris blokkoló vegyületek csökkentik az arc mikrokontrakciókat, ami drámai csökkenést eredményez ráncok és ráncok. A méregtelenítő hatóanyagok megfiatalítják a bőrt a ragyogó és ragyogó, fiatalos arcbőrért.Az esztétikai eljárások és a botox hatékony alternatívája.

MBR® CYTOLINE 100 VITAL kezelés
Tónusveszetett, dehidratált bőrök azonnali regeneráló, feltöltő kezelése. Regenerálja a bőr sejtfunkcióit és serkenti az extracelluláris mátrix molekulák termelését. Erősíti a kollagénrostokat, javítja a bőr feszességét és helyreállítja a bőr rugalmasságát, ami jelentős a ráncok mélységének csökkenését a láthatóan fiatalos arcbőrért.
MBR® Dermal kezelés 
Feltöltődésre, hidratálásra vágyó bőrök részére ránctalanító hatású kezelés. Ellazítja az arcizmokat, csökkenti és megelőzi a különböző típusú vonalakat és ráncokat. Javítja a mikrokeringést és feltölti a kollagént, azonnali liftinghatást biztosítva. Különösen jól alkalmazható a homlok, a szem és az ajkak területén, valamint az orr- és szemöldökráncoknál.
MBR® Fresh Up kezelés
Hidratáló és ragyogástfokozó arckezelés. Növeli a hidratáltságot és az epidermális sejtek anyagcseréjét az azonnal revitalizált és ragyogó arcbőr. A természetes sejtfunkciók felélesztésével a bőr mélyreható regenerálódási képességét aktiválódik, a finom vonalak és ráncok kisimulnak.
MBR® Pure Perfection kezelés
Bőrfiatalító, azonnali ránctalanító, regeneráló kezelés kar és kézmasszázzsal. Serkenti az összes epidermális és dermális sejtfunkciót, ami figyelemre méltóan megújult bőrszerkezetet eredményez. A neuromuszkuláris blokkoló vegyületek csökkentik az arc mikrokontrakciókat, ami drámai csökkenést eredményez ráncok és ráncok. A méregtelenítő hatóanyagok megfiatalítják a bőrt a ragyogó és ragyogó, fiatalos arcbőrért.Az esztétikai eljárások és a botox hatékony alternatívája.
MBR® SuperFood kezelés
Bőrfiatalító, azonnali ránctalanító, regeneráló kezelés hiperpigmentált / dehidratát bőr esetén. Serkenti a bőrszöveti funkciókat az azonnal meghatározott és rugalmas bőrkontúrokért. Azáltal, hogy elősegíti a kollagénrostok keletkezését és képződését, javul a bőr rugalmassága, a finom vonalak és ráncok belülről feltöltődnek.
MBR® Sebum Regulating kezelés
Faggyúszabályozó arckezelés öregedésgátló hatással. Szabályozza a faggyúmirigyek aktivitását és kiegyensúlyozza a bőr lipidtermelését a kombinált és zsíros bőr számára. Minimalizálja az olajat és eltávolítja az egyéb szennyeződéseket, miközben intenzív hidratálást biztosít. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő. Különösen alkalmas a pattanásokra vagy rosaceára hajlamos bőrre.