Ismerje meg
AZ MBR® COSMETICSET

Az Ön bőre ugyanolyan egyedi, mint Ön!

Az MBR® Cosmetics a német precizitás, a tudomány, az innováció és a szépség találkozása luxus orvos-kozmetikumba rejtve.

Egy különleges luxusmárka a piacon

Az MBR® azok márkája, akik szeretik a különlegeset és úgy vélik, meg is érdemlik azt. Az MBR® olyan páratlan kozmetikai termékeket készít, amelyek ezeket az exkluzív igényeket hivatottak kielégíteni.

Ezen különleges és egyedi bőrápolási igényeknek megfelelően minden bőrtípusra külön ápolási metódust dolgoztunk ki, bőrtípusonként más, magas minőségű alapanyagokból álló rendszerekkel.

A Németországban született bőrápolás

Az MBR 2000 óta működik a gyógyfürdőjéről híres Bad Schlema városában. A hagyományokban gazdag történelemmel rendelkező szászországi város kiváló képviselője annak, hogy miként lehet harmonikusan összekötni a múltat a jövővel.

Az MBR kozmetikumok ügyesen kombinálják az innovációt, a tradíciót, a bőrgyógyászatilag igazolt bőrtoleranciát, funkcionalitást, megbízhatóságot és hosszútávú hatékonyságot.

Az MBR mint német prémium márka és korának leghatékonyabb dermokozmetikai termékeinek úttörője a környezetvédelem elkötelezett híve. Működése során az ökológiai fenntarthatóság érdekében jár el, és az MBR „Új generáció” termékcsalád gyártásával számos munkahelyet biztosít.

Az MBR nem csak globális luxustermékek szintjén határozható meg, hanem termékei dermokozmetikai minőségével, egyediségével egy teljesen különálló kategóriát jelent, amely méginkább emeli a márka prémium megítélését.