1Termékek elérhetősége
Igyekszünk valamennyi termékünkből folyamatosan fenntartani a szükséges készletet, azonban csúcsidőszakokban előfordulhat, hogy 1-1 termék népszerűbb lesz, és kifogy. Ha nem rendelkezünk aktuálisan rendelkezésre álló készlettel, a termék vásárlása átmenetileg nem lesz elérhető.
2Tanácstalan, melyik termék lenne az Ön számára ideális?
Ha nehéz több termékből kiválasztani, mely szépségápolási termék nyújtaná az Ön számára a legjobb eredményt, vagy egyszerűen nem tudja, mi lenne az ideális választás, kérje szépségtanácsadóink segítségét. Kérdését kérjük, írja meg nekünk az adott terméknél található formon keresztül, vagy emailben közvetlenül az info@mbrcosmetics.hu email címre.
3Termékek visszaküldése
Az www.mbrcosmetics.hu weboldalon vásárolt termékeket a vásárló visszaküldheti és a termék árát visszatérítjük (amennyiben a termék bontatlan) vagy levásárolhatja az értékét weboldalunkon az online vásárláshoz felhasználható módok egyikén (ha a termék használt). Probléma esetén a terméket a kézhezvételtől számított 7 napon belül kell visszaküldeni. A visszaküldésre vonatkozó részletes feltételek az Általános Szerződési Feltételekben, a 25. ponttól kezdődő ‘Lemondás és visszaküldés’ fejezetben olvashatók.Az termékek eredeti szállítási költsége (amennyiben volt ilyen költség) és a visszaküldés költsége nem téríthető vissza, kivéve ha a termék visszaküldésére az MBR Cosmetics hibájából volt szükség.Ki nem szállított, hiányos csomagok esetén a rendelés ledásától számított 20 napon belül fel kell vennie a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.
4Kedvezmények és promóciók
Kedvezmények: Ha a kedvezmény a nem jelenik meg a vásárlás lezárásakor, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mbrcosmetics.hu email címen. Promóciók: A promóció törlésére, vagy módosítására való jogot fenntartjuk. A promóciós feltételeknek nem megfelelő rendeléseket töröljük. A promóció csak a megjelölt időszakban érvényes, korábbi és későbbi rendelésekre az ajánlat nem vonatkoztatható. Minden ajándék csak vásárlónként egyszer vehető igénybe, kivéve ha másképp rendelkezünk. Fenntartjuk a jogot arra, hogy az ajánlatban szereplő ajándékot helyettesítsük egy másik ugyanolyan, vagy annál nagyobb értékűvel.
5Kiszállítás
Magyarország területére történő házhozszállítás díjtalan. A házhozszállítást 2-3 munkanapon belül biztosítjuk, amennyiben a termék rendelkezésre áll. Vásárlást visszaigazoló email A megrendelés leadását követően visszaigazoló emailt kap a vásárlásról szóló számlával együtt. Amennyiben nem kapná meg ezeket az emaileket, kérjük, jelezze nekünk az info@mbrcosmetics.hu email címen.